Promena Mreže bez Promene Broja

Troškove prenosa broja u iznosu od 200 dinara, koje je propisao Ratel, preuzeće operatori, tako da će prelazak u Telenor i Vip biti besplatan, dok će se prelazak u Telekom tj. mt:s plaćati, simbolično, jedan dinar.

Da bi neko mogao da ode iz jedne mreže u drugu, prethodno mora da izmiri sva dugovanja prema postojećem operatoru, što uključuje i ispunjavanje svih obaveza iz ugovora, tačnije plaćanje “penala” ukoliko se on raskida pre vremena.

Najviše zahteva za prenos broja iz mt:s-a
Zahtev za prenos broja moguće je podneti u bilo kojoj Telenor, Telekom i Vip poslovnici, a cela procedura provere ispunjenosti uslova ne bi trebala da traje duže od 48 sati. Ukoliko korisnik nije zadovoljan uslovima kod novog operatora, zahtev za prelazak kod drugog operatera je moguće podneti nakon tri meseca.
Od početka akcije promene operatera, najviše korisnika mt:s-a se odlučilo da promeni operatera i svoj broj prenese u Vip odnosno Telenor.

6 thoughts on “Promena Mreže bez Promene Broja”

  1. Podneo sam zahtev zajedno sa suprugom za prenos broja iz telenora u vip.cekam osam dana a kada sam danas otisao da proverim u handi u boci rekli su mi da je doslo kao do greske ,kao da je supruga moja odjavila sama ponudu,a meni je pogresan pin.Mi imamo brojeve u telenoru od1999 *15godina*Mislim da su u najblazu ruku nekorektni i nemaju razlog da nas zadrzavaju jer cemo mi preci u vip u svakom slucaju na ovaj ili onaj nacin……………

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *